СИСТЕМА ОПТИМУМ, ПП

СИСТЕМА ОПТИМУМ, ПП

(СИСТЕМА ОПТИМУМ, ПП)

Адреса: м. Львів, вул. Грунтова, 1
Телефон: +38(050) 1385061 , +38(097) 4586116
Факс: +38(032) 2406060

Стрептоміцину сульфат (стрептоміцин сірчанокислий)


Компанія Система Оптимум – це високоякісні ветеринарні препарати, хімічні реактиви та обладнання для лабораторій від відомих торгівельних марок.


  Стрептоміцину сульфат – це сильнодіючий антибіотик, що має широкий спектр застосування, який належить до групи аміноглікозидів. Препарат було винайдено у 1952 році Зельманом Ваксманом як дієвий лікарський засіб проти туберкульозу та чуми.Відмінні фармацевтичні властивості стрептоміцину сульфату зробили його справжньою знахідкою, яка сьогодні активно використовується у медицині.

 

Фармакологічні властивості:

Стрептоміцину сульфат є активним лікарським засобом проти грамнегативних та грампозитивних мікроорганізмів. Ця субстанція швидко ліквідовує стафілококи, пастерели та кишкові палички. Антибактеріальний препарат швидко проникає в органи, тканини та кров і починає свою цілющу дію. Максимальна концентрація даної речовини в організмі досягається вже після тридцяти хвилин після застосування. Однак, такий антибіотик не впливає на гриби та анаеробні бактерії.

 

Практичне застосування:

  Стрептоміцин сірчанокислий є основним протитуберкульозним препаратом, який результативно бореться з туберкульозом легень та інших органів. Завдяки своїм високим антибактеріальним показникам, стрептоміцину сульфат рекомендується пацієнтам при різних гнійно-запальних процесах. Крім того, препарат є ефективним у боротьбі з такими хворобами, як бруцельоз та менінгіт, а також ліквідовує різні кишкові інфекції.Стрептоміцину сульфат рекомендований для пацієнтів, які потерпають від набряків, бронхопневмонії та лептоспірозу. Широка сфера застосування та відмінні властивості зробили цей антибіотик потужним інструментом у боротьбі з найрізноманітнішими недугами.Стрептоміцину сульфат знайшов своє застосування і в сучасній ветеринарії. Даний ветпрепарат використовується для лікування антимікозу та кампілобактеріозу великої та дрібної рогатої худоби. Купити сертифікований стрептоміцин сірчанокислий (стрептоміцину сульфат) від перевірених виробників Ви зможете у компанії Система Оптимум за доволі доступною ціною.